You, the petitioner

Buren van psychiatrische patiënten eisen huurgenot

176 signatures

De wet op de privacy moet worden gemoderniseerd zodat gedupeerde buren van psychiatrische patiënten stokken krijgen om terug te slaan.

Petition

We

WIJ HEBBEN GENOEG AAN ONZE EIGEN SORES Wij zijn buren van (ex-)verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische patiënten.

 

observe

  • (Ex)verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische patiënten hebben veel meer sociaal psychiatrische begeleiding nodig dan ze nu krijgen.

  • Dat ze deze niet krijgen, heeft te maken met diverse transities in de zorg en een nijpend tekort aan sociale huurwoningen. Wij, de naaste buren zijn hiervan de dupe.

  • Die mensen veroorzaken dagelijks problemen en maken de buurt onveilig en onleefbaar. Dit veroorzaakt veel sociale ellende en woonstress. Dit gebeurt veelal in de armere wijken in grote steden.

  • Een verandering en modernisering van de privacywet zodat gedupeerde buren makkelijker aangifte kunnen doen bij de politie en makkelijker de woningbouwvereniging op hun plicht kunnen wijzen.

  • Woningbouwverenigingen zijn verplicht de huurder huurgenot te garanderen zoals dat ook in het huurcontract is overeengekomen.

 

and request

Makkelijker aangifte kunnen doen over psychiatrische patiënten als buren voor ons gedorven huurgenot.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

History

Signatures

Updates

Buren worden gewoon weggezet

Waar verwarde personen wel vaak ook al is het te weinig aandacht krijgen, worden de buren totaal over het hoofd gezien. Dit wordt het onderwerp van mijn volgend artikel.

+Read more...

Afgelopen jaar heb ik zelf wat gezondheidskwesties gehad, maar gaat nu weer goed. We moeten 40.000 handtekeningen bij elkaar krijgen als we gehoord willen worden! Alle ondertekenaars bedankt voor uw steun!

2018-06-07

Mobiele site nu ook in de lucht!

gedupeerdeburen.nl is nu actief. Er is ook een blog bij!.

2017-07-21

Gesprek met woningbouwvereniging

Naar aanleiding van het radioprogramma kwesties en het artikel heb ik een gesprek met de woningbouwvereniging op 11 july..

2017-07-07